Helgen - måndag

Har haft en så sjukt bra helg och vi börjar med fredag 

Träffade Rebecca och hennes 2 kompisar och drack lite för att sen gå mot krogen, det var faktiskt riktigt roligt ute för att vara fredag så det var lyckat.

Tidigt på lördags morgonen så åkte hela familjen mot Vetlanda för att fira mamma och min faster Eva som fyller 100 år tillsammans, så det var en stor fest för dom med hela släkten, det var anordnat med massor godmat, olika "lekar" och alla vi kusiner uppträdde även, min syster hade fixat och klippt ut ansikten på mamma och min faster som vi hade på oss. 

På söndagen så åt vi godfrukost där innan vi åkte förbi farmor & farfars grav och sen hem till Västervik igen. 

Idag måndag så har jag varit en kortsväng i skolan och mötte sen upp Alva och Izabelle, vi åt lite mat hemma hos mig innan Alva skulle ta bussen hem och jag och Izabelle fortsatte ner mot stan för lite presentköp och en lagomlång promenad. Runt 4 hämtade vi Eddie och åkte hem till hennes jätte mysiga baksida och fotade. 
Torsdag

Har åkt på världens jävla otur och fått halsfluss, det suger rätt hårt efter de här 2 veckorna med feber. Livet är hårt men jag är ännu hårdare hehe, ne men idag hämtade mamma faktiskt mig så fikade vi lite tillsammans med pappa, vi testade den nya lokan och de nya smörgåsrånen, det var gott båda två så det är absolut värt att provsmaka :))


Jag älskar dig

Att älska någon är fan inte lätt, det tar mycket energi i alla fall för mig. Jag är väldigt orolig av mig och det mesta gör mig orolig på olika sätt.

Jag har alltid känt mig som en tjej som inte borde ha ett förhållande, att jag inte riktigt klarar av allt som ingår i det. 

Men samtidigt så är det ju det jag vill, jag vill vara lycklig med någon annan liksom, dela allt med någon annan. 

Blir så jävla rädd för mig själv ibland, det känns som att jag är väldigt impulsiv och tänker aldrig riktigt till innan jag bestämmer mig för saker. Ibland blir det bra och ibland blir det så jävla dåligt. 

Dåligt samvete är något jag alltid levt med typ, jag är så bra på att vara så jävla elak och göra så jävla fel och sen kommer det där dåliga samvetet som jag ibland tror att jag nästan skulle dö av. 

Jag kan inte säga att jag är ledsen, jag har så fina människor runt om mig som alltid försöker förstå mig och alltid ger mig massor bra råd. 
RSS 2.0