Min älskade lilla plutt

Är så kär i den här katten alltså! Är också sugen på att köpa en kompis till henne, hon är ju så lekig och aska är inte alltid på lekhumör. Men jag känner att jag måste ha gott med tid den första tiden med kattungen isåfall och det vet jag inte riktigt om jag har. Men jag funderar varje dag på det i alla fall, tror Elsa skulle bli såå glad om hon fick en kompis. Imorse vaknade jag helt seriöst vid 05. och kunde inte somna om så tog en promenad och var hemma runt 7 igen så jag borde somna tidigt ikväll. Nu ska jag laga mat och fortsätta kolla på OA en serie på netflix som jag verkligen rekomenderar! såå spännande. 

En lång cykelutflykt

Idag har jag och Stoffe cyklat ca 3 mil, för att bada och sola haha. Vi hittade ett ställe i skogen typ så fick vi till och med ta av oss skorna och gå i vattnet för att komma ut till en liten ö som vi hittade. Men det var jätte mysigt, är helt slut nu och det var skönt att komma hem till Aska och Elsa igen så duktiga som varit hemma själva. 
 

Jag och Aska

Alltså hur söt och glad är aska på den här bilden?! sååå mysig. Vi har varit kattvakt åt mamma och pappa i helgen så har passat på att vara lite i huset och grilla och mysa och aska följde såklart också med och myste i trädgården
 

RSS 2.0