Jävla torsdag

( varning för sjukt tråkigt blogginlägg) 

Helt sjukt hur känslor kan ändras så snabbt, igår mådde jag så sjukt bra, alltså verkligen bra och idag är det helt tvärt om. Jag kände igår typ att mitt liv var lite för bra, att snart händer något som får mig ledsen igen, och så blev det. Vet inte ens vad jag ska skriva eller säga eller vem jag ska prata med det om, för det finns liksom ingenting att säga eller göra. Jag hatar verkligen att vara ledsen och gråta, det finns ingenting värre. Jag vill vara sådär glad som jag alltid är annars.. Sitter hemma hos min syster nu, är så glad för henne ❤️ Snart hämtar mamma oss så ska vi fika, ikväll ska jag vara med Rebecca, hon brukar alltid få mig att må i alla fall lite bättre. 

onsdag

Sitter hemma hos Louise, vi har varit på stan hela förmiddagen och ätit på hennes jobb, nu har vi precis lagat mat som vi har ätit och ska snart se det senaste avsnittet på sons och mysa. 
Två bilder från våran lilla middag - 
Tisdag

Imorse när jag vaknade så följde jag med mamma och handlade lite inredning, hon håller på att fixa lite i ett av rummen och det blev jätte mysigt. Mamma skjutsade ner mig till stan för en kaffe med Louise, vi satt vid hamnen och pratade och åt på hennes jobb, direkt där efter mötte jag upp Bella och Jennie på Apoteket och gick hem till Jennie där Alva kom och vi gick till Coop och satt hemma och bara myste framför awkward, nu har jag varit ute en sväng och träffat min favorit, ska sova nu och titta på paradisehotel ❤️ 
Två bilder på mig och bästalouise - 
RSS 2.0