Uppesittarkvällen/Julafton

Hade en mysig kväll hemma hos Tim och Erika med Bingolotto och härligt folk, ingen vann något tyvärr 😔 men det var trevligt ändå, senare på kvällen såg jag en lång film med Simon och zebbe. 

Julafton delade vi lite julklappar hos Erika och Tim på morgonen jag fick en duschkräm och en parfym. Sen åkte vi in till stan med zebbe och firade hemma hos mina föräldrar med Lisa, vi åt god mat, spelade spel och tittade på tv, jag fick verkligen allt jag hade önskat mig och lite till, så är super nöjd med alla mina presenter, tack så hemskt mycket till alla som gav mig så fina grejer. Senare på kvällen kom det också massor snö, så himla roligt att det började snöa just på julafton, jag tim Simon och zebbe åkte ut och sladdade med bilarna haha, det var roligt men var riktigt trött när jag kom hem. 

Måndag

Idag åkte jag in till stan för att handla de sista julklapparna tillsammans med mamma, vi fixade även en gran hem till min lägenhet och åt frukost och lunch tillsammans, vi hade en super mysig dag tillsammans. På eftermiddagen åkte jag tillbaka till Simon och har varit med Erika hela kvällen, nu ska vi snart se en film och försöka sova, imorgon är det uppesittarkvällen och då ska vi vara hos tim och Erika med massa andra, så det blir också väldigt mysigt 😊
Tyra 5 år

Idag har vi haft kalas för Tyra som har fyllt 5 år, vi åt en jätte god tårta som Erika hade bakat och Tyra fick massor fina presenter. Efter kalaset följde jag och Simon med Jenna in till stan och köpte dom sista julklapparna och bingolotter till uppesittarkvällen. 
RSS 2.0