Lördag

Min moster och hennes man kom till lägenheten, vi lagade mat och jag fick jätte fina blommor och massor nagellack, vi pratade massor, gäller att passa på när man aldrig ses, saknar henne mycket så det var skönt. 

Elin hämtade upp mig hemma, vi åkte förbi Coop och vidare till blankaholm, när vi kom hit så färgade jag Marias hår och sen åkte vi hem till Elins pappa i Ankarsrum för att låna deras game cube som vi spelat hela kvällen, Anton och hans kusin har också varit här, nu ser vi på en film och ska snart sova eftersom att vi ska upp tidigt imorgon :)
Fredag

Var riktigt sjuk, men runt halv 10 stod jag inte ut att vara hemma mer, jag visste att några kompisar skulle festa och jag valde att följa med ner till krogen, ångrar mig absolut inte då vi hade riktigt roligt, spontana kvällar är oftast de bästa. Det var en lyckad kväll i alla fall -  lite mobil bilder 
Fredag

Igår hade jag världens mysigaste kväll med mamma på stan, vi shoppade och åt sedan på ginger, vi hittade vasin skitsnygg tröja och jag ett par byxor också. Maten var jätte god och vi satt och pratade flera timmar. 


Idag vaknade jag runt halv 10 jätte sjuk, kunde inte andas, nu vid 14:00 vaknar jag igen med över 40 i feber, börjar bli van med den här höga febern nu.. 
Så sjukt tråkigt. 


RSS 2.0