Jag älskar dig

Att älska någon är fan inte lätt, det tar mycket energi i alla fall för mig. Jag är väldigt orolig av mig och det mesta gör mig orolig på olika sätt.

Jag har alltid känt mig som en tjej som inte borde ha ett förhållande, att jag inte riktigt klarar av allt som ingår i det. 

Men samtidigt så är det ju det jag vill, jag vill vara lycklig med någon annan liksom, dela allt med någon annan. 

Blir så jävla rädd för mig själv ibland, det känns som att jag är väldigt impulsiv och tänker aldrig riktigt till innan jag bestämmer mig för saker. Ibland blir det bra och ibland blir det så jävla dåligt. 

Dåligt samvete är något jag alltid levt med typ, jag är så bra på att vara så jävla elak och göra så jävla fel och sen kommer det där dåliga samvetet som jag ibland tror att jag nästan skulle dö av. 

Jag kan inte säga att jag är ledsen, jag har så fina människor runt om mig som alltid försöker förstå mig och alltid ger mig massor bra råd. 
Kommentarer
Postat av: Isabelle L. Thörner

Älskade bästa Anna, du får säga till om detta är något du vill prata om. Kommer inte på något sätt pressa dig till det, för du väljer själv. Du ska bara veta att jag kommer finnas vid din sida i alla väder, för all framtid. Du lyser upp mina dagar. ♡

2015-04-16 @ 09:45:42
URL: http://rakkurva.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0